POLITICA DE PRIVACITAT

Aquest document (en endavant anomenat “Política de Privacitat”) té per objectiu regular l’ús de l’espai web que CENTRE OLEICOLA DEL PENEDES, SCCL (en endavant, “CEOLPE”) posa a disposició del públic a l’adreça http://www.ceolpe.com .

Els drets de propietat intel·lectual d’aquest espai web, el seu codi font, les bases de dades i els diferents elements que contenguin son propietat titular de CEOLPE, a qui correspon l’exercici exclusiu d’explotació dels drets de la pròpia web i, en especial, els de reproducció, distribució, comunicació pública, manteniment i transformació.

La utilització de l’espai web per un tercer l’atribueix la condició d’usuari i suposa la completa acceptació d’aquest usuari de totes i cadascuna de les condicions que estableix aquesta Política de Privacitat.

Ús correcte de l’espai web

L’usuari es compromet a utilitzar l’espai web, els continguts i els serveis d’acord amb la Llei, aquesta Política de privacitat, les bones pràctiques i l’ordre públic. De la mateixa manera, l’usuari s’obliga a no utilitzar l’espai web o els serveis que se presten a través d’ell amb finalitats o efectes il·lícits o contraris al contingut d’aquesta Política de Privacitat, que lesionin els interessos o drets de tercers, o que de qualsevol forma es pugui danyar, inutilitzar-lo deteriorar el propi espai web o els seus serveis o impedir un ús satisfactori de l’espaio web a uns altres usuaris.

Així mateix, l’usuari es compromet expressament a no destruir, alterar, inutilitzar o, de qualsevol altra forma, danyar les dades, els programes o els documents electrònics i altres que es trobin el present espai web. L’usuari es compromet a no obstaculitzar l’accés d’altres usuaris al servei mitjançant el consum massiu dels recursos informàtics a través dels quals CEOLPE presta el servei, així com a no realitzar accions que danyin, interrompin o generin errors en els esmentats sistemes.

L’usuari es compromet a no introduir programes, virus, macroinstruccions, mini aplicacions, controls de qualsevol tipus o qualsevol altre dispositiu lògic o seqüencial de caràcters que causin o puguin causar qualsevol tipus d’alteració en els sistemes informàtics de CEOLPE o de tercers o, en el seu cas, violar els drets de la propietat intel·lectual o industrial.

L’usuari es compromet a no fer un mal ús de les informacions, missatges, gràfics, dibuixos, arxius de so i/o imatge, fotografies, programes i, en general, qualsevol classe de material accessible a través del present espai web o dels serveis que ofereix.

Propietat intel·lectual i industrial

Aquest espai web i tots els seus continguts, inclosos els textos, els documents, les fotografies, els dibuixos, les representacions gràfiques, les bases de dades, els programes informàtics, així com els logotips, les marques, els noms comercials i altres signes distintius son propietat de CEOLPE o de tercers que l’han autoritzat per el seu ús. Tots els drets queden reservats.

Regiment de responsabilitat

  • Responsabilitat de CEOLPE per la utilització del web:

L’usuari és l’únic responsable de les infraccions en que es pugui incórrer i dels perjudicis que pugui causar o causar-se per la utilització del present espai web. Per la seva part CEOLPE queda exonerada de qualsevol responsabilitat que es pogués derivar per les accions de l’usuari.

L’usuari serà l’únic responsable per qualsevol reclamació o acció legal, judicial o extrajudicial iniciada per terceres persones contra CEOLPE, basada en la utilització de l’espai web per l’usuari. Si es el cas, l’usuari assumirà tots les despeses, costos i les indemnitzacions que es reclamin a CEOLPE amb motiu de reclamacions o de accions legals que li siguin atribuïdes.

  • Responsabilitat de CEOLPE pel funcionament del web:

Aquest lloc web ha estat revisat per tal que funcioni adequadament. No obstant, no es pot descartar la possibilitat que puguin donar-se errors de programació, interrupcions en el servei, per tasques de manteniment, per causes de força major, catàstrofes naturals, accions de hackers o crackers, o circumstàncies semblants que impossibilitin l’accés a la pàgina web.

  • Responsabilitat de CEOLPE per enllaços des del web

Des del lloc web és possible que es redirigeixi a continguts de tercers. Atès que CEOLPE no pot controlar sempre els continguts introduïts pels tercers, al seu lloc web, aquest no assumeix cap tipus de responsabilitat respecte als esmentats continguts. En tot cas, es procedirà a la retirada immediata de qualsevol enllaç que pogués contravenir la legislació nacional o internacional, la moral o l’ordre públic, procedint a la retirada immediata de la redirecció a l’esmentat lloc web, informant a les autoritats competents del contingut en qüestió.

Protecció de Dades i compliment de la Llei de Serveis de la Societat de la Informació i del Comerç Electrònic

En compliment del Reglament General de Protecció de Dades (RGPD 2016/679 UE), CEOLPE informa als usuaris que les dades de caràcter personal que proporcionen a l’emplenar els formularis o requeriments de contacte, seran tractades per CEOLPE amb la finalitat de poder prestar e informar sobre els serveis i/o productes que CEOLPE ofereix, així com per donar resposta a les seves sol·licituds i/o consultes. El fet d’emplenar un formulari d’aquest espai web implica que l’usuari reconeix que la informació i les dades personals que facilita son seves, exactes, actualitzades i certes. I que en cas de facilitar dades de tercers, te l’autorització prèvia d’aquests.

Responsable del tractament de les seves dades personals

  • Identitat del Responsable: CENTRE OLEICOLA DEL PENEDES, SCCL
  • Nom comercial: CEOLPE
  • NIF / CIF: F43129436
  • Direcció: Ctra. de l’Hostal, s/n 43712 Llorenç del Penedès
  • Correu electrònic: ceolpe@ceolpe.com
  • Activitat: Cooperativa agrícola de segon grau. Cooperativa agrària formada per l’associació de diferents cooperatives amb la unió de diferents comarques en el procés d’elaboració de l’oli d’oliva.

Als efectes del que preveu el Reglament General de Protecció de Dades (RGPD 2016/679), les dades personals que ens faciliti a través dels formularis de la web, rebran el tractament de dades de “Usuaris de la web “.

Finalitats del tractament de les seves dades personals

Tractem les dades personals dels nostres contactes, clients, socis i proveïdors amb la finalitat de gestionar la relació comercial amb la nostra organització i, en especial, els aspectes contractuals, la tramesa d’informació de la nostra entitat i del sector, l’organització d’activitats, campanyes o esdeveniments i la tramesa de comunicacions informatives i comercials (també per via electrònica).

Temps de conservació de les dades personals

Les dades personals es conservaran durant tot el temps que l’usuari sigui soci de la Cooperativa, no hagi manifestat el dret de supressió o limitació del tractament, i en general durant el termini de 5 anys de conformitat amb la normativa fiscal vigent.

En qualsevol cas, CEOLPE conservarà les seves dades personals mentre siguin necessàries per a la prestació relació contractual i a menys que se’ns en sol·liciti la supressió. Tanmateix, les conservarà durant el període de temps necessari per a donar compliment a les obligacions legals que en cada cas correspongui d’acord amb la tipologia de les dades i la finalitat de la seva obtenció.

 

 

Legitimació per al tractament de les seves dades personals

La base legal per al tractament de les seves dades és en la majoria de les ocasions l’existència d’un contracte previ amb CENTRE OLEICOLA DEL PENEDES, SCCL, o en el seu defecte, el consentiment exprés de l’usuari, atorgat en els formularis que pot emplenar.

Destinataris de les seves dades personals

Les dades únicament podran comunicar-se a organitzacions vinculades a CEOLPE en l’àmbit de la gestió dels seus productes i/o serveis per a les mateixes finalitats referides anteriorment, així com a aquelles Administracions Públiques competents quan ho exigeixi la normativa vigent.

CEOLPE no pot garantir l’absoluta inexpugnabilitat de la xarxa Internet i per tant la violació de les dades mitjançant accessos fraudulents a les mateixes per part de tercers, i no pot assumir cap responsabilitat per aquests atacs.

El personal de CEOLPE podrà accedir a les seves dades segons cadascuna de les finalitat del tractament i amb els objectius descrits en aquesta Política de Privacitat. Tots els empleats de CEOLPE han estat formats i informats de les seves responsabilitats al respecte i signen l’acord de confidencialitat corresponent. Igualment, poden accedir a les seves dades, organitzacions terceres la intervenció de les quals es requereixi /o necessària per a la gestió adequada de la prestació del servei, com per exemple, proveïdors informàtics.

CEOLPE ha establert contractes o acords contractuals i mesures de seguretat amb tercers, per garantir l’adequat nivell de seguretat i de protecció de les dades personals.

Drets dels interessats

Pot sol·licitar l’accés, rectificació, supressió, limitació al tractament, portabilitat i oposició al tractament de les seves dades en qualsevol moment.

L’usuari registrat conserva en tot moment la possibilitat de exercitar el seus drets d’accés, rectificació, oposició, supressió, limitació del tractament, portabilitat o revocació al consentiment de tractament de les seves dades mitjançant l’enviament d’un correu electrònic a ceolpe@ceolpe.com o d’un correu postal a Ctra. de l’Hostal, s/n 43712 Llorenç del Penedès, acompanyat d’un document que acrediti la seva identitat. També pot adreçar-te a l’Agència Espanyola de Protecció de Dades (www.agpd.es) si ha vist vulnerats els seus drets i llibertats.

Així mateix, i de conformitat amb la Llei 34/2002, d’1 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i del Comerç Electrònic, pot revocar en qualsevol moment el consentiment prestat a la recepció de comunicacions comercials.

Tipologia de dades que es tracten i s’emmagatzemen

Es guarden les dades bàsiques d’identificació (nom, cognoms, adreça postal i electrònica, telèfon i NIF) i relació, per a la tramesa de propostes, d’informació comercial i per a la facturació (número de compte), si el client desitja domiciliació bancària. No es tracten categories de dades d’especial protecció.

No s’elimina informació, a menys que sigui sol·licitada la supressió per part de l’usuari i, sempre i quan, aquesta supressió s’escaigui. La informació sempre està disponible, malgrat que pot estar bloquejada per a lliuraments informatius, de màrqueting i/o comercials, si s’han exercitat els drets de supressió, limitació al tractament o bé oposició per part de l’usuari.

Canvis en la política de privacitat

CEOLPE es reserva el dret a modificar la present política per adaptar-la a novetats legislatives o jurisprudencials. En aquests supòsits, CEOLPE anunciarà en aquesta pàgina els canvis introduïts amb raonable antelació a la seva posada en pràctica.

Correus comercials

D’acord amb el que disposa la Llei 34/2002, de Serveis de la informació i de comerç electrònic, CENTRE OLEICOLA DEL PENEDES, SCCL es compromet a no enviar comunicacions de caràcter comercial sense identificar-les degudament. CEOLPE no realitza pràctiques de Spam, de manera que no enviarà correus comercials per via electrònica que no hagin estat prèviament sol·licitats o autoritzats per l’usuari. En conseqüència, a cada un dels formularis que hi ha a la web, l’usuari té la possibilitat de donar o no el seu consentiment per a rebre informació comercial.

 

Legislació aplicable i competència judicial

Qualsevol controvèrsia sorgida en la interpretació o l’execució de aquesta Política de Privacitat s’interpretarà a partir de la legislació espanyola. Així mateix, CEOLPE a través de la seva representació legal i l’usuari, amb renuncia a qualsevol altra jurisdicció que els hi pugui correspondre, se sotmeten a la dels Jutjats i Tribunals de la ciutat de Tarragona.

 

Octubre 2018

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca