Diumenge 2 de desembre de 2018 és va celebrar a CEOLPE la rostada popular, amb la presentació de l’oli novell de la campanya oleícola 2018-2019 així com la degustació de diferents vins, en la qual hi varen assistir un gran nombre de socis de las cooperatives del grup, clients de distribució, personal relacionat amb el mon d’oli i consumidors en general. Aquesta rostada va ser possible gràcies a la partenariat amb l’Agro-Tast per la promoció conjunta dels productes de proximitat i amb la col·laboració del Fons Europeu Agrícola de Desenvolupament Rural: Europa inverteix en les zones rurals i la Generalitat de Catalunya amb el Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació.

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca