El passat divendres dia 14 de desembre de 2018, va tindre lloc, a Reus, en el marc del Palau Bofarull de la Diputació de Tarragona el lliurament de premis que es venen realitzant des de fa dotze anys als millors olis d’oliva verge extra que s’elaboren en la demarcació de Tarragona i en el qual el President el Sr. Pere Albà Sánchez, va rebre en nom de Ceolpe l’ Accèssit al Millor Oli d’Oliva Verge Extra Afruitat Verd Dolç.

El que representa una gran satisfacció pel reconeixement de l’esforç de la millora de la qualitat de l’oli que s’impulsa a través de Ceolpe i dels seus productors.

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca